یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sun 24 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار یکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۰:۵۵:۰۳

فضای رقابتی در مطالعه میدان‎ها در نظر گرفته می‌شود
ایران دریلینگ: معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: ممکن است مطالعه یک میدان به چند شرکت واگذار شود و از اینرو شرکت تاتنفت باید در مطالعات خود با درنظر گرفتن فضای رقابتی موجود، بهترین پیشنهادها را در کوتاهترین زمان ممکن ارائه دهد.
غلامرضا منوچهری، معاون توسعه و مهندسی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم‌نامه مطالعاتی میان این شرکت و شرکت تاتنفت روسیه، بابیان این مطلب افزود: در بیع متقابل، سرمایهگذار پس از به تولید رساندن میدان، اصل‌وفرع دستمزد و پاداش خود را در یک دوره سرمایهگذاری برداشت میکرد؛ حال‌آنکه در قراردادهای جدید، صرف تولید مهم نیست و طرف قرارداد باید تولید تجمعی میدان را در یک دوره طولانی تضمین کند. وی بابیان اینکه مدت‌زمان اجرا و بهره‌برداری در قراردادهای جدید ٢٠ سال در نظر گرفته‌شده است، ادامه داد: در بیع متقابل، حجم تولید اهمیت چندانی نداشت اما در قراردادهای جدید پاداش به حجم تولید در سالهای پیش روی قرارداد بستگی دارد. منوچهری گفت: به‌عبارت‌دیگر، تحقق منحنی تولید پیش‌بینی‌شده بسیار حائز اهمیت است و ازاین‌رو شرکتهای طرف قرارداد در مدل جدید قراردادی صنعت نفت ایران، لازم است حرکت روی منحنی تولید را مدنظر قرار دهند؛ هدفی که تحقق آن نیازمند مطالعات ابتدایی دقیق و کارشناسانه است. وی یادآور شد: مدل جدید قراردادهای نفتی ایران بر اساس مدل قراردادی بایبک تنظیم‌شده است با این تفاوت که در برخی جنبهها باهدف تأمین منافع طرفین قرارداد، تکامل‌یافته است.

منوچهری برافزایش ضریب بازیافت به‌عنوان یکی از اهداف اصلی شرکت ملی نفت ایران در قراردادهای جدید نفتی تأکید کرد و گفت: این مدل قراردادی به‌ویژه برای میدانهای در حال بهرهبرداری مدل مناسبی است .معاون توسعه و مهندسی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران بابیان اینکه شرکتهای خارجی باید تمام توان تکنولوژیکی و دانش فنی خود را در میدانهای موضوع قرارداد با ایران بکار گیرند، خاطرنشان کرد: این قرارداد نه‌تنها منافع بلندمدت ایران را تضمین میکند، بلکه برای آن دسته از شرکتهای خارجی که توان و دانش فنی بالایی داشته باشند و از این قابلیتها در میدانهای نفت و گاز ایران استفاده کنند، سودآور خواهد بود. وی از مسئولان شرکت تاتنفت روسیه خواست با توجه به سوابق فعالیتهای این شرکت در حوزه ازدیاد برداشت، کارگاهی در این زمینه در ایران برگزار و تجربیات خود را بازگو کنند. منوچهری گفت: شرکت تاتنفت بهتر است هرچه زودتر دفتر خود را در ایران راه‌اندازی کند. یادداشت تفاهم مطالعاتی شرکت ملی نفت ایران و شرکت تاتنفت روسیه، صبح امروز (شنبه، ١٧ مهرماه) امضا شد و بر مبنای آن، مطالعه میدان نفتی دهلران در دستور کار تاتنفت قرار گرفت. میدان نفتی دهلران در ۲۲ کیلومتری جنوب غربی دهلران در استان ایلام واقع‌شده است و حدود پنج میلیارد بشکه ذخیره نفت درجا دارد.


  کد خبر : 1353
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :